Ontdek de webapp

Stap aan boord van onze gesloten bestelomgeving en ontdek jouw first class voordelen.

Proefvlucht maken?

Boek een demo

Handmade with paper and by Print.com

Ontdek de webapp

Speciaal voor professionals

Onze webapp is een gesloten bestelomgeving waarin je in twee stappen print, sign, large format, textiel en giveaways bestelt. First class, zonder meerprijs. De webapp is speciaal ontwikkeld voor frequent flyers: creatieve professionals, inhouse marketeers, resellers en drukkerijen. Elk onderdeel is erop gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken: de navigatie, handige features, het uitgebreide assortiment en de meest bijzondere veredelingen en afwerkingen. Is dit jouw ultieme bestemming?

Claim jouw plek

‘Frequent flyer’

 1. Professional die regelmatig drukwerk bestelt.
 2. Iemand die graag veel keuze heeft qua producten, materialen, afwerkingen en veredelingen.
 3. Persoon die vloeiend ‘print’ spreekt en precies weet wat hij (of zij) nodig heeft.

FINAL CALL: NOW BOARDING

Ready for takeoff? Laat onze bemanning weten dat dit jouw ultieme bestemming is, dan houden wij een stoel voor je vrij.

Direct inchecken

Frequently
asked questions

 • Hoe krijg ik toegang tot de webapp?

  Meld je aan om toegang tot de webapp te krijgen en verstuur het formulier. Is de webapp jouw ideale bestemming? Dan geeft onze printcrew je snel toegang, lopen we er samen doorheen en helpen we je op weg naar vliegensvlug bestellen.

   

   

 • Produceren jullie zelf?

  Jazeker, alleen door zelf te produceren weten we exact wat we verkopen en kunnen we consistente kwaliteit leveren. In Nederland werken we vanuit drie productielocaties en met een vast netwerk van gespecialiseerde leveranciers. In de Europese landen om ons heen zijn we bezig met het opzetten van een productienetwerk.

 • Zoeken jullie nog leveranciers?

  We staan altijd open voor gespecialiseerde leveranciers. Stuur een mailtje naar welcome@print.com en wie weet zijn we straks samen ons reisplan aan het uitstippelen.

 • Hoe neem ik contact op?

  Je kunt altijd een mailtje sturen naar welcome@print.com. We zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.30 bereikbaar op 088 751 11 11. Gebruik je de webapp? Dan kan je ook met ons chatten voor antwoorden op al jouw vragen.